opsomming

een archivering van rare intimiteiten

Het zaad ligt op haar maag. Het rook naar bloemkool en ui. Ze drinkt een koffie om het door te spoelen. Dat maakt het enkel erger. Toch heeft ze ervan genoten. Van de koffie en het zaad. 

Terwijl hij haar neemt in de zetel, rijdt zijn hond tegen de rugleuning aan. De hond volgt het tempo van zijn baasje. Ze hijgen en blaffen synchroon. Hij komt op haar buik. De hond jankt. 

Als ze de huisgenoot drie verdiepen onder haar in de woonkamer hoort boeren, moet ze kokhalzen. 

Sinds hij een keer geil werd van de anus van zijn hond terwijl ze samen televisie keken, gaat hij naar een therapeut. 

Ze laat de gebruikte condoom naast haar bed liggen. Hij plakt en maakt kringen op het parket. Uiteindelijk nemen de mieren hem mee naar hun nest. Boenen helpt niet. 

Nadat ze een nacht buiten had geslapen in Zuid-Italië, wordt ze wakker van vliegen die het rood vlees van de open blaren op haar voetzolen opeten. 

Soms, als hij niet kan slapen, telt hij al haar moedervlekken. 

Ze heeft een keer geprobeerd om zijn hele balzak in haar mond te steken, maar ze kreeg het er benauwd van. 

Toen ze alleen door Thailand trok, verbleef ze in een klein kamertje bij een oud vrouwtje zonder tanden. Ze zette de zak met vuile was in een hoek van de kamer. ’s Ochtends hadden de ratten van haar vuile onderbroeken gegeten en aan het witverlies geknaagd. 

Soms laat hij haar geile dingen met hem doen waar hij zich achteraf vreemd en vies over voelt. 

Op de trein bestudeert ze de gezichten en handelingen van medereizigers. Ze fantaseert over hun leven op basis van het eten in hun tas, de stylo waarmee ze dingen noteren, hun schoenen en hun kapsel. Niet zo lang geleden zat er een slapende man tegenover haar. Ze beeldde zich een zwembad en kort gemaaid groen gras bij hem in. Hij schrok wakker met een prot ter hoogte van zijn halte. Het maakte hem kwetsbaar ook al had hij dure schoenen aan. 

Ze maken ruzie en hij is naakt. Ze moet zich erg concentreren om niet naar zijn piemel te kijken die, telkens als hij roept en scheldt, op en neer wipt. De piemel doet haar lachen. Toch doet wat hij zegt pijn.  

Toen zij vier was, was hij tien en liep ze naakt in zijn tuin rond. Ze zong terwijl ze grassprietjes verzamelde en in het plonsbad sprong. Twintig jaar later is ze groot en mooi en slim. Ze draagt rode lippenstift en markeert zo alle glazen waarvan ze drinkt. Hij praat met haar en wilt haar kussen. Maar dan denkt hij aan toen ze vier was en hij tien en ze naakt bij hen in de tuin rondliep. Hij wordt niet hard van die gedachte.

Vroeger oefende ze tongkussen met haar vriendinnen op het toilet. Mannetjesolifanten oefenen ook eerst met mannentjesolifanten. Meisjestongen, meisjeslippen en meisjeswangen voelen zacht en warm aan. Nu krijgt ze uitslag van zijn ruwe zwarte schaamhaar dat tussen haar benen op en neer schuurt. Dat had ze niet kunnen voorzien. 

De eerste keer dat ze bij hem bleef slapen, kakte hij ’s ochtends naast haar in de badkamer terwijl zij een douche nam. Door het douchegordijn zag ze hem niet, maar ze rook hem wel. 

Ooit stak een vriendin – omdat ze het zelf niet durfde – op een feestje een vinger in haar keel om haar te doen kosten.

Ze is al een tijdje alleen en mist het gewicht van een man bovenop haar. Ze legde ‘s avonds een keer een zware zak rijst op haar borstkas. De zak rijst voelde niet als een man. Zelfs niet toen ze de zak een naam gaf. En zei: nog, nog, nog. 

Als ze hem vraagt om haar niet aan te raken, meent ze dat. Als ze kwaad is, doet het pijn als hij haar vastpakt. 

Ze kamt de korstjes uit haar haar. Het kind zit stil, zucht zachtjes en geniet van de moeder die haar vlooit. 

Hij weet nu al dat hij alleen met de hond zal eindigen. Waarom dan nog doen alsof? 

Hij liet zijn broek voor haar zakken. Zij kreeg tranen in haar ogen.

Twee weken nadat ze Kurt Cobain op MTV zag, werd ze voor het eerst ongesteld. 

Sinds ze van de buurman droomde, groet ze hem ’s morgens uitbundig. Nadien voelt ze zich stom. 

Toen de man zag hoe groot de penis was, deed hij zijn broek weer dicht en ging hij door zijn knieën. 

Elke ochtend trekt hij zich af op de buurvrouw. Het maakt deel uit van zijn dagelijkse routine. Zelfs nu hij na al die jaren niet meer alleen is, kan hij het niet laten. 

Sinds de droom over de naakte vrouw die haar vingerde en kuste in een zwembad, hunkert ze naar vrouwentongen.

Naar haar eigen vagina durven kijken met een handspiegel staat niet op haar bucketlist. En dat is OK. 

Een vroege ochtend op de metro in Berlijn. Zij stapt op, gepakt en gezakt. Hij zit er al een tijdje. Zij is net wakker. Hij is nog niet gaan slapen. “What’s your name?” “I am tired,” zegt ze. “Well, hello Tired!”

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s